Elite Wellness is dé wellness specialist van de Benelux!

Foto:

Wij zijn eens wat dieper in de materie gedoken van de ongekroonde koning van de Wellness branche in ons land.

Wat voor bedrijf is Elite Wellness?

Elite Wellness is al vele jaren een begrip in Nederland en daarbuiten. Wij zijn in Roosendaal begonnen en inmiddels naar Etten-Leur verhuisd. Momenteel heeft Elite Wellness vestigingen in Etten-Leur, Nieuwegein en Asten. Wij verkopen en monteren jacuzzi´s, sauna´s, hottubs, zwemspa´s, buitendouches, infraroodcabines en barrel sauna’s bij onze particuliere en zakelijke klanten. Op het gebied van wellness heeft ons bedrijf zeer veel ervaring in het verzorgen van uw eigen wellness aan huis. Oprichter Max Blom heeft al sinds 2008 ervaring in de wellnessbranche en zorgt ervoor dat u echt de kwaliteit krijgt die u mag verwachten. Zijn motto is ´´u tevreden, wij tevreden´´.

Eigen professionele monteurs

Elite Wellness heeft een professioneel monteursteam dat de montage van uw wellnessdroom thuis uitvoert. Elite Wellness beschikt over zeer ervaren jacuzzi- en hottubmonteurs. Ook voor de infraroodcabines, barrelsauna’s en sauna’s heeft Elite Wellness een eigen team met timmerlieden. Daarnaast bieden de monteurs van Elite Wellness ook onderhoud aan huis aan van uw wellnesstoestel. Dat kan zijn voor jaarlijks onderhoud maar ook voor maatwerkopdrachten waarbij de monteurs de hele verzorging van uw wellness uit handen kunnen nemen.

Europese topkwaliteit

De jacuzzi’s van Elite Wellness komen van de Wellis fabriek in Hongarije. Dit is de grootste jacuzzifabriek van Europa en momenteel wereldwijd de koploper qua innovatie. Wat denkt u bijvoorbeeld van een warmtepomp die is verwerkt in de trap zodat u geen warmtepomp meer los in de tuin hoeft te zetten? Dit is een fantastische oplossing waardoor de jacuzzi ook nog eens extreem zuinig wordt. Dit wordt nog versterkt doordat de warmtepomp vast zit aan de jacuzzi waardoor het rendement optimaal is.
Ook verkoopt Elite Wellness prachtige hottubs en barrelsauna’s uit Litouwen en Letland. Deze landen staan bekend om hun vakmanschap in houtbewerking en dat ziet u terug in de kwaliteit in onze showrooms.

We raden u een bezoek aan Elite Wellness in Asten, Etten-Leur of Nieuwegein zeker aan!